maandag 15 juni 2015

Teddy Bear Keychain


Wat is het alweer een tijd geleden, dat ik een blogje plaatste. Het is een drukke en rommelige tijd hier thuis: Mijn jongste dochter is bezig met haar laatste weken in groep 8. Heel leuk en gezellig, maar er komen zoveel verschillende dingen voorbij: Avondvierdaagse, mee op excursie, helpen met de voorbereidingen voor de musical, het afronden van mijn werkzaamheden voor de tussenschoolse opvang...

Mijn 14-jarige dochter gaf mij voor moederdag een leuk kadootje: een canvasje met de tekst: 'All you need is love. And coffee'. :-) Hoe vaak ik de afgelopen tijd niet thuis gekomen ben met de verzuchting: 'Eerst een bak koffie graag!!'. ;-) 


Daarnaast gaan alle andere bezigheden ook gewoon door. Ik had zelfs een 'winkeltje' http://eigenwinkeltje.nl/. Wat een leuk concept: Je huurt een kraam en verkoopt daar je eigen spulletjes: Ik had een combinatie van tweedehands en zelfgemaakt. Zo heb ik de kosten van de kraam eruit en heb ik ook wat zelfgemaakte spulletjes verkocht. Dat laatste loopt nog niet storm, maar dat geeft niet. Nu heb ik mooi een voorraadje voor een crea-markt in september (waar ik ook weer via de eigenaresse van Eigen Winkeltje aan gekomen ben). En ik mag wat spulletjes neerzetten bij de moeder van een vriendinnetje, die een eigen kapsalon heeft.

Deze beren-sleutelhangers, maakte ik naar dit (gratis) patroon. Ik verkocht er een paar en maak er nog een paar op bestelling. De opbrengst van de zelfgemaakte spulletjes is voor mijn dochter die (net als vorig jaar) weer meedoet aan de vasten-actie van World Vision: Zip your lip
Van donderdag op vrijdag a.s. slapen ze hier: 6 vriendinnen, dat zal een gezellige boel worden. ;-) 


Dit is een foto van mijn jongste dochter als 'kunstenares': De school had een projectweek met als onderwerp 'Kunst'. In groep 8 hebben ze allerlei verschillende schilder-stijlen uitgeprobeerd en gedemonstreerd tijdens de inloopmiddag. Ze mochten ook als kunstenaar verkleed en mijn dochter vond dit een passende uitrusting: Een oude blouse van mijn man en een pet die ik óóit nog eens voor mijn andere dochter genaaid heb. :-)

Ik heb ook niet veel tijd over om jullie blogjes te bezoeken, die schade hoop ik weer in te halen!

14 opmerkingen:

 1. Wat ben je toch druk bezig geweest, erg leuk die beren-sleutelhangers.
  Zelf heb ik ook niet echt gehandwerkt.
  groetjes, Loes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo enorm herkenbaar: die laatste rommelige en drukke weken voor de vakantie! Succes met alles, bloggen is nu even niet belangrijk. gr. Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een enige beertjes. Sterkte met de laatste loodjes in groep 8. Onvoorstelbaar dat dat voor mij al weer bijna een jaar geleden is.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. They are very cute !!!!!
  Have a lovely week !
  Anna

  BeantwoordenVerwijderen
 5. What a darling teddy bear! He looks a bit confused but I'm sure he's up to opening the door :-)
  Amalia
  xo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Herkenbaar hoor, die drukte. Soms hoop ik dat het rustiger wordt, maar tegelijk is het heerlijk. Het levert ook zoveel moois op.
  Ik geloof dat het voor velen een drukke tijd is, ook ik ben minder actief in blogland, zowel bloggen als lezen. Later komen er weer andere tijden.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind de laatste vier weken voordat het vakantie is, altijd rommelig.

  Maar wat een leuke berenhangers. Schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk, zo'n eigen ondernemerschap. Een eigen kraampje, en er dan ook nog bestellingen aan overhouden!
  De beertjes zijn heel leuk, ik sla het patroontje denk ik maar eens op! Voor nichtjes die jarig zijn en geld vragen is dit leuk om aan/in de enveloppe te doen.
  Groetjes, Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke sleutelhangers! Leuk om zo je dochter te kunnen steunen.
  Groetjes Daisy

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Fijn om weer wat van je te lezen. De beertjes zijn heel schattig.
  Succes met alle drukte. NOg een paar weekjes, dan is het vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wat een schattige beertjes,nou succes hoor met de laatste weken van deze schoolperiode,en dan maar genieten van je welverdiende vakantie.

  gr yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ja, dan kun je het zomaar erg druk hebben. Nog maar een kop koffie dan ;-)
  Succes met al die drukte. De berenkopjes zijn heel schattig!

  BeantwoordenVerwijderen