zaterdag 16 juli 2016

Van een héél gezellig bezoekje en een haakwerkje

Vorige week was ik zomaar op bezoek bij Mees van Pippa's Hus. Alleen... wist ik dat niet! Mees had zich héél goed verstopt, lees maar bij Esther.


Ondertussen zaten Esther en ik heel gezellig aan de thee. Esther heeft een heuse Loppis op haar blog. Ik zag de mooie kandelaartjes en de lijstjes en was er gelijk verliefd op. 
Esther woont niet zo ver bij mij vandaan, maar 20 minuutjes met de auto. Een leuke gelegenheid om elkaar 'live' te ontmoeten. En zo stapte ik in de auto, nóg hoger in het hoge Noorden dan waar ik zelf woon. :-) Achteraf bleek ik regelmatig bijna langs Esther's huis gereden te zijn. De dochter van mijn vriendin woont er vlakbij. Zo grappig dat je dat niet weet. 


En dan is het toch even spannend: Heb ik het goede huisnummer wel opgeschreven? Maar toen ik Esther's vensterbank zag was het gelijk duidelijk. Al die leuke blauwe spulletjes: Overduidelijk Pippa's Hus! Ik drukte op de bel, Esther deed open en binnen 5 minuten voelde ik mij helemaal thuis en kletsten we honderduit! Zó jammer dat ik Pippa niet kon aaien, hij wilde het zó graag! En ik ook, jammer hoor zo'n allergie. 
Ondertussen keek ik mijn ógen uit: Wat een gezellig huis, boordevol met leuke inspirerende spulletjes. Op het allerlaatst ging ik nog even naar de wc. Nou, volgende keer begin ik daarmee. Zelfs daar raakte ik niet uitgekeken! ;-) Het was een bezoekje voor herhaling vatbaar!



En nu geniet ik van de mooie spulletjes die ik bij Esther in de Loppis gekocht heb. De lijsten Lente en Zomer staan gezellig op de plank. Nu nog bijpassend weer. ;-) 


Maar gezellig haakweer is het wel: Lekker in de stoel, met een haakwerkje erbij. Ik heb een 'oud' haakwerkje opgezocht, een volgend 'moet nodig af-project'. En dat is Willenein van Antoinette. Wat een mooi patroon! Ik kan mijn Willenein hopenlijk snel laten zien!

14 opmerkingen:

  1. Dat was een gezellig bezoek zo te lezen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk bericht. Zo te lezen was dat puur genieten :-)) Mooie spulletjes die je aankocht. Heel apart.

    Fijn weekend, groetjes Tinne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat leuk om elkaar zo te ontmoeten klinkt heel gezellig en idd lekker haakweer

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuk bezoekje en als ik zo het haakwerkje zie, word het een erg leuk beestje.
    Lieve groetjes,
    Loes

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gezellig om iemand irl te ontmoeten en zeker als het zo klikt :-)
    Kom, maak Willenein eens af, ik ben benieuwd hoe ze wordt ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Altijd spannend een blogger in het eggie ontmoeten. Willenein zit hier ook al een poosje. Ze is zo leuk om te maken. Fijne zondag.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk zo'n ontmoeting :) Veel haakplezier, ik ben benieuwd naar het eindresultaat. En ja ook hier echt haakweer :) Vol op regen, groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Het is echt leuk om iemand die je via internet volgt ook in levende lijve te ontmoeten. Het is net of je elkaar al heel lang kent.
    Willenein is zo leuk. Ik ben benieuwd hoe jouw Willenein eruit ziet als ze klaar is.

    Veel haakplezier, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  9. wat leuk dat jullie elkaar hebben ontmoet

    BeantwoordenVerwijderen
  10. En of het gezellig was! Voor herhaling vatbaar. Groetjes uit Zweden! XX Esther

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Gezellig dat je bij Esther op bezoek was! Wat toevallig idd dat je er dan al zo vaak zo dichtbij bent geweest ;D ik ben benieuwd hoe je willenein gaat worden. Fijne week. Liefs, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  12. How nice to spend the day with a fellow blogger. Someone who really understands.
    Amalia
    xo

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Oh, how sweet! Candlesticks and embroidered pics are super pretty, I like such little used things. Looking forward to seing your new doll :-). Have a wonderful day! Nata xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat leuk dat het bezoek zo geslaagd was. De blogwereld is soms klein. Die schilderijtjes zijn schattig. Heb je nu alleen zomer en lente? Ik kan me wel wat voorstellen bij Pippa's wc. Volgens mij heeft ze er wel eens foto's van laten zien op haar blog :-)

    BeantwoordenVerwijderen